DEKANIMIZIN HOŞGELDİNİZ MESAJI

Başlama Tarihi :   19.09.2016 Bitiş Tarihi :   30.09.2016

 Sevgili Öğrenciler!

Kültür kenti Sivas İlimiz ve Cumhuriyet Üniversitemize hoş geldiniz. 19 Eylül 2016 itibariyle yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamış bulunmaktasınız.
Eğitimine 2010 yılında iki bölümle başlayan fakültemiz, 2016–2017 eğitim yılında da güçlü akademik kadrosu ile sizi geleceğe hazırlamanın heyecanını yaşamaktadır.
Geniş fiziki yapısı ve sahip olduğu ileri teknolojik olanaklarıyla istenilen eğitimi, geçmişin tecrübesi ile güncel olarak sizlere sunmayı ilke edinen fakültemiz, yıl içerisinde öğrenci kulüplerimizle birlikte birçok sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleyerek sizleri geleceğe hazırlamanın gayreti içerisinde olacaktır.
Her eğitim ve öğretim yılı sonunda ve mezuniyet aşamasına gelip Üniversite ve ilimizden ayrıldığınızda bilgi olarak donanımlı ve unutulmaz hatıralarla ayrılacağınızdan şüphem yoktur. Zamanınızı çok iyi değerlendirerek vatanına, milletine ve öz değerlerine bağlı yararlı birer birey olarak yetişeceğinizden kuşkum yoktur. 15 Temmuz'da millet olarak vatanımıza ve milletimize ne kadar bağlı olduğumuzu ve vatanımız için neler yapabileceğimizi dünyaya bir kez daha gösterdik. Bu ruha uygun birer bireyler olarak eğitim ve öğretiminizi tamamlamak dileğiyle yeni eğitim ve öğretim yılınız hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.
Dekan
Prof. Dr. Cemal AĞIRMAN
 

Yukarı