Münazaranın Galibi Fakültemiz Öğrencileri Oldu

Başlama Tarihi :   15.12.2017 Bitiş Tarihi :   29.12.2017

Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Kulübü Öğrencileri ile Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Kulübü öğrencileri, "Sosyal Medyanın Toplumsal Hareketler Üzerindeki Etkisi" konusuyla münazara etkinliğiyle bir araya geldi.

Edebiyat Fakültesi B Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşen münazaraya her iki fakültenin öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.  Münazarada İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Ali Osman Arslan, Sema Boyrek, Mustafa Furkan Genç ve Raziye Kurtok,  "Sosyal Medyanın Toplumsal Hareketler Üzerindeki Olumlu Etkisi"ni savundu. 255 puan alan İletişim Fakültesi öğrencileri münazaranın galibi oldu.

  

Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz

 

Münazarayı kazanan öğrenciler İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Ağırman’ı makamında ziyaret etti.  Ziyarette İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zekiye Tamer Gencer, Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Daşlı ve Fakülte Sekreteri Güven Şenyurt da hazır bulundu.

Öğrencileri tebrik eden  Dekan Prof. Dr. Ağırman, öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etti. Ziyarette fakülte bünyesinde münazara kulübünün kurulacağı ve yeni bir yapılanma ile bu tür etkinliklere devam edileceği vurgusu yapıldı.

Yukarı