İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr Nevzat Yaşar Aşıkoğlu dekanlar toplantısına (İLDEK) katıldı

Başlama Tarihi :   03.05.2012 Bitiş Tarihi :   25.05.2012

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr Nevzat Yaşar Aşıkoğlu, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İletişim Fakültesi Dekanları Kurulu (İLDEK) Toplantısına katıldı. 27- 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen toplantıya, kırk iki üniversitenin İletişim Fakültesi dekanı hazır bulundu. 27 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmaları Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, AÜ İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı (İBF) Prof. Dr. Nezih Orhon ve İletişim Fakülteleri Dekanları Kurulu (İLDEK) Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Asker Kartarı tarafından yapıldı. Toplantıda iletişim fakültelerinin sorunları masaya yatırıldı.