BURS DUYURULARI

Başlama Tarihi :   21.09.2016 Bitiş Tarihi :   14.10.2016

TÜRK EĞİTİM VAKFI (TEV) BURS DUYURUSU
 
Türk Eğitim Vakfı (TEV), yurt içinde Atatürk İlkelerine bağlı, başarılı fakat maddi desteğe ihtiyacı olan  üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs vermektedir. 
Burslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin 1-30 Eylül tarihleri arasında TEV web sitesinden (www.tev.org.tr) form doldurması, çıktısını alıp imzalayarak, istenilen belgeleri hazırlaması ve ilgili duyuruda belirtilen başvuru sürecini tamamlaması gerekmektedir.

RKİYE ENGELLİLER SPOR VE YARDIM VE EĞİTİM VAKFI (TESYEV) BURS DUYURUSU
 
Türkiye Engelliler Spor ve Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda ön lisans,  lisans veya lisansüstü öğrenimi gören, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli duygulara sahip, sağlam karakterli, güvenilir, başarılı, % 40 ve üzeri derecede engelli öğrencilere, yönetmelikle belirlenen adaylık ve seçilme şartlarını yerine getirmeleri halinde burs yardımı yapmaktadır.  Burs müracaatı devam edilen öğretim kurumunun kendi bünyesinde kurulu bulunan burs komisyonu kanalıyla yapılmalıdır. Başvuru formu, TESYEV’in web sitesinden (www.tesyev.org), bürosundan veya duyuru yapılan öğretim kurumundan temin edilebilir. Formlar eksiksiz ve doğru olarak doldurulmalı ve ekinde istenen belgelerle birlikte, en son 14 Ekim 2016 tarihine kadar öğretim kurumuna teslim edilmelidir.
 

Yukarı