TERMAL YETKİLİLERİNDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Başlama Tarihi :   20.11.2017 Bitiş Tarihi :   21.11.2017

Sivas Termal Hotel  Yönetim Kurulu Vekili  Orhan  Önem  ve  Genel  Müdürü Murat  Yıldırım, Cumhuriyet Üniversitesi  İletişim Fakültesi   Dekan Vekili Prof. Dr. Cemal  Ağırman’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Vekili  Önem  ve  Genel  Müdür   Yıldırım, Dekan  Prof.  Dr.  Ağırman’a  Sivas Termal  Hotel  hakkında  bilgiler  vererek,   üniversite ile ilgili girişimlerinin olacağını, bu çalışmalar kapsamında  ise İletişim Fakültesi’yle de  ortak çalışma içerisine gireceklerini söylediler.

Önem ve Yıldırım ayrıca gerek akademik personel,  gerekse  öğrencileri  Sivas Termal Hotel bünyesinde  ağırlamak istediklerini de ifade ettiler.

Dekan  Prof. Dr. Ağırman ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, öğrencilere fayda sağlayacak her türlü projeyi destekleyeceklerini kaydetti. Ağırman, Önem ve Yıldırım’a destek ve ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.