Uzaktan Eğitim Süreci Hakkında

Başlama Tarihi :   24.03.2020 Bitiş Tarihi :   30.04.2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bugün senkron olarak başladığımız uzaktan öğretimimize sunuculardaki ve ülkemizde internet kullanımındaki aşırı yoğunluk sebebiyle yarından itibaren ders notları olarak devam edeceğiz. Yine aynı sistem üzerinden hocalarınız tarafından ders içerikleri yüklenecektir.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi olarak 46 yıllık tecrübemizle sizlerin kaliteli bir eğitim alabilmesi için tüm imkânlarımızı kullanarak en güzelini yapmaya gayret ediyoruz. Bu çalışmamız esnasında bazen bizim dışımızda bir takım aksaklıklar yaşanabilmektedir. Bu aksaklıklar kesinlikle sizlerin eğitimlerini sekteye uğratmayacaktır. Uzaktan eğitim sürecini kesintiye uğramadan devam ettiriyoruz. Herhangi bir ara verme veya iptal söz konusu değildir.

Üniversitemizin resmi sosyal medya hesapları ve web sitemizdeki duyurular haricindeki duyurulara asla itibar etmeyiniz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de içinde bulunduğu sıkıntılı günleri millet olarak hep birlikte en kısa sürede atlatacağımızdan eminiz. Sizlere tavsiyemiz evinizden çıkmadan derslerinize çalışarak önümüzdeki günlerde yapılacak vizelere güzel bir çalışmayla hazırlanmanızdır. En kısa zamanda yüz yüze eğitimle tekrar görüşmek dileğiyle.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü

Yukarı