Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce ve Temel Bilgi Teknolojileri Dersleri Yıl Sonu (Final) Sınavları Hakkında (Güncel)

Başlama Tarihi :   22.05.2020 Bitiş Tarihi :   18.06.2020

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi 5i ortak derslerinin (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II, Türk Dili-II, İngilizce-II, Temel Bilgi Teknolojileri-II) yılsonu (final) sınavları Kovid-19 salgını nedeniyle online olarak yapılacaktır. Öğrenciler bu derslerin sınavlarına esinav.cumhuriyet.edu.tr adresinden erişim sağlayacaklardır. Bu derslerden sorumlu öğrencilerimiz ilgili derslere ait final sınavlarının tarihlerini Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kurumsal internet sitesinden ve CUZEM sayfasından öğrenebileceklerdir.

5i ortak derslerinin final sınavları farklı saatlerde başlatılacaktır. Örneğin İngilizce dersinin final sınavı aynı gün içerisinde bir öğrencide saat 09:00’da, başka bir öğrencide saat 10:00’da, yine başka bir öğrencide de saat 11:00’de gözükebilir. Öğrencilerimiz Online Sınav Modülüne girip kendisine sınavın saat kaçta tanımlandığını görebileceklerdir.

NOT: Daha önce 5i ortak dersleri için CUZEM tarafından ilan edilen sınav tarihleri ve sınavlara giriş adresi (oys.cumhuriyet.edu.tr) iptal edilmiştir. Öğrencilerimiz bu derslerin sınavlarına esinav.cumhuriyet.edu.tr adresinden gireceklerdir.

Yukarı