Fakültemiz Öğrencilerinden Teknik Gezi

Haber Tarihi :   15.03.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencileri “Halkla İlişkilerde Kampanya Tasarımı” dersi kapsamında DERMOKİL markasının üretildiği Ezel Kozmetik fabrikasına teknik gezi düzenledi.

Gezi kapsamında Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Toksarı ve ders sorumlusu Doç. Dr. Zekiye Tamer Gencer öğrencilerle fabrikayı gezerek ürünler hakkında DERMOKİL Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca tarafından bilgi aldılar.

Uygulama derslerinde sektörden briefler verecek firmalar ile temas kurulmasının önemine değinen Gencer, “Yıllardır fakültemizde uygulamalı derslerimiz kapsamında Sivas iş dünyası ile iş birliği halindeyiz. Öğrencilerin motivasyonu açısından bunun çok değerli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Öğrenciler arasında kurulan takımlar Mayıs ayı sonuna kadar DERMOKİL ürünlerinin tanıtımı için iletişim kampanyaları tasarlayarak firma temsilcileri ve öğretim üyelerinden oluşan jüri karşısında kampanyalarını tanıtacaklar.