Doç. Dr. Sefer Darıcı İKAF22 ve GÜNKAF’22’de Sunum Gerçekleştirdi

Haber Tarihi :   31.03.2022

Öğrenci ve mezunların işverenlerle buluşturmak, iş ve staj başvuruları gerçekleştirmek, söyleşiler, eğitimler, atölye ve vaka çalışmaları ile gençlerin kariyer yollarına ışık tutmak amacıyla 16-17 Mart 2022 tarihleri arasında İKAF22 İç Anadolu Kariyer Fuarı Kayseri Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.

Fuarda İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Sefer Darıcı, “Dijital İmaj” konulu atölye çalışması gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda ‘Yetenek Her Yerde’ temasıyla 2019 yılında başlatılan Bölgesel kariyer fuarları kapsamında İç Anadolu Kariyer Fuarı İKAF’22 Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde Üniversitemiz de dâhil olduğu 13 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Üniversitemiz İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefer Darıcı, İç Anadolu Kariyer Fuarı (İkaf)’ta yapmış olduğu sunumun ardından yine davetli olarak Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF22) etkinliklerinde ise “Digital İmaj” adlı sunum ve atölye çalışması gerçekleştirdi.

Yukarı