İletişim Fakültesi’nden Kan Bağışı

Haber Tarihi :   06.04.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Türkiye Kızılay Derneği Sivas Kan Bağış Merkezi Müdürlüğünce "Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır" sloganı ile kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi.

Fakültenin kantininde açılan stantlarda Kızılay ve kan bağışının önemi hakkında öğrenciler bilgilendirilirken, fakülte öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından Kızılay’a kan bağışında bulunuldu.

Türkiye Kızılay Derneği Sivas Kan Bağış Merkezi Ekip Doktoru Çağlar Gürsoy, yaptığı açıklamada Ramazan öncesi yurt genelinde azalan kan stoklarını en azından bir nebze Sivas özelinde hareketlendirebilmek ve halkın ihtiyacı olan kanı temin edebilmek için İletişim Fakültesi’nde de bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti.

İletişim Fakültesi’nde yeteri ilgiyi gördüklerini belirten Gürsoy, kan bağışçılarına teşekkür ederken herhangi bir kronik rahatsızlığı olmayan,18 yaşını doldurmuş kişilerin kan bağışında bulunmasını beklediklerini söyleyerek sözlerini sonlandırdı.