5 Nisan Avukatlar Gününde Öğrencilerimizden Hukuk Müşavirliğine Ziyaret

Haber Tarihi :   07.04.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, Kampanya Analizi dersi kapsamında, 5 Nisan Avukatlar Gününü kutlamak ve gündemde yer alan toplum sorunlarından “Kadına, hayvana, çocuğa yapılan şiddet, istismar, tecavüz“ gibi konuları Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hukuk Müşavirimiz Av. Bahadır Kır ve değerli avukatlar ile gündeme getirerek sohbet niteliğinde cevaplar aradılar.

Gerçekleştirilen ziyarette şiddetin asıl sebebinin iletişimsizlikten meydana geldiği, çözümünde ailenin temelinden gelecek olan eğitimle olabileceği değerlendirildi.

Ziyaret sonrası İletişim Fakültesi öğrencilerimiz 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle kurumumuz avukatlarına karanfil takdiminde bulundular.