Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği Etkinliği Düzenlendi

Haber Tarihi :   30.05.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Çevre ve İklim Kulübü öğrencilerinin düzenlediği ‘Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği’ etkinliğine Sivas Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin katıldı.

İletişim Fakültesi Çevre ve İklim Kulübü öğrencilerinin organize ettiği, Sivas Belediyesi ve Rektörlüğümüzün himayelerinde düzenlenen ‘Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği’ konulu etkinlik Binali Yıldırım Kız Öğrenci Yurdu önünden başlayarak Kardeşler Orman Parkına kadar devam etti. Yürüyüş sırasında katılımcılara çevre temizliği ve Kardeşler Tepesi hakkında bilgiler verildi. Kardeşler Tepesinin doğal güzelliklerinin tanıtılmasının ardından öğrencilere sıcak süt, sandviç ve poğaça ikramında bulunuldu.

Haber: Sultan Özkaraman - Muhammed Korkut – Beyza Nur Öztürk (İletişim Fakültesi Öğrencileri)