Gündelik Hayat, İletişim ve Yemek Kültürü Adlı Konferans Düzenlendi

Haber Tarihi :   03.06.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi konferanslar serisi tüm hızıyla devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında “Gündelik Hayat, İletişim ve Yemek Kültürü” adlı konferans düzenlendi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Programda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Gültekin Akçay, “İletişim ve Gündelik Hayatın Vazgeçilmezi Yemek Kültürü”, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan EKEN, “Sindirilebilir Sanat”, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ “Reklamlarla Yaratılan Yemek Kültürü”, İletişim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Özgür İPEK “Sinemada Yemeklerle Sınıf Anlatısı”, İletişim Fakültesi Arş. Gör. Yusufcan KARAOĞLU ise “Hazır Gıdalarla Sanatsal Bir Mücadele Biçimi Olarak Yıkıcı Reklamlar, Neden, Nasıl, Nerede?” konularında sunumlarını gerçekleştirdi.

Program öğrenci ve katılımcıların sordukları soruların cevaplandırılması ile sona erdi.