Diksiyon, Protokol Bilgisi ve Kişilerarası İletişim Kursu Sona Erdi

Haber Tarihi :   09.06.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İletişim Fakültesi Dekanlığınca öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda, topluluk önünde güzel ve etkili konuşma becerisini artırmaya yönelik, 07 Mart 2022 – 03 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen “Diksiyon, Protokol Bilgisi ve Kişilerarası İletişim” kursu tamamlandı.

Gerek İletişim Fakültesinde düzenlenen etkinliklerde ve gerekse Üniversitemizin diğer birimlerinde ihtiyaç hissedilebilecek sunucu ve spiker ihtiyacının karşılanması amacıyla düzenlenen kursa katılan öğrencilere katılım belgeleri İletişim Fakültesinde düzenlenen törenle takdim edildi.

İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi Halim Gökçe eğitmenliğinde, Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emine Elif Altuntaş, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğretim Üyesi Meltem Yılmaz Bilecen ile Dr. Öğretim Üyesi Hacı Hasan Saf’ın katkı sağladığı eğitim sonunda İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen belge takdim törenine, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı ile Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, Fakülte Sekreteri Metin Koçak, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ, konuşmasında, İletişim Fakültesi’nin son dönemde artan ders dışı kurslar, eğitimler ve etkinlikler hakkında bilgiler vererek, “Eğitimle pratiğin iç içedir. Öğrencilerimizin dersler dışında eğitmenlerden tam olarak istifade etmişlerdir. Bu öğrencilerimiz adına son derece sevindirici bir durumdur. Başta Halim Gökçe hocam olmak üzere emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, kursa katılan tüm öğrenciler duygu ve düşüncelerini ifade ederek, bu tür kursların artarak devam etmesi temennisinde bulundular. Program sonunda fakülte yönetimi ve öğretim elemanları tarafından kursa katılan öğrencilere Katılım Belgeleri dağıtıldı.

Yukarı