İletişim Fakültesi Futbol Turnuvası Gazetecilik Bölümünün Galibiyeti İle Sona Erdi

Haber Tarihi :   10.06.2022

Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü normal ve ikinci öğretim öğrencilerimizin oluşturdukları sınıf takımları 2022 yılı Mart ayında çekilen fikstür ile zorlu bir mücadelenin ardından kupa ile etkinliği taçlandırdılar.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının tahsis ettiği çim sahada oynanan maçlarda Üniversitemiz Koruma ve Güvenlik Birimi ile Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanemizin sağlık personeli nezaretinde gerçekleştirilen maçlarda turnuvanın kazananı Gazetecilik Bölümü son sınıf öğrencileri oldu.

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, “Fakültemiz öğrencilerinin birbirleri ile olan diyaloglarının geliştirilmesi, birbirleri ile iletişimlerinin artırılmasına yönelik “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi SCÜ İletişim Fakültesi Öğrencileri Futbol Turnuvası” bugün sona erdi. Kazanan birlik, beraberlik ve dostluk oldu. Umuyorum öğrencilerimiz hayatlarının her döneminde kazanan taraf olurlar. Fakültemizde sosyal, kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif faaliyetlere de önem veriyoruz. Önümüzdeki dönem inşallah bu etkinliklerimizin sayısını daha da artıracağız. Ben hem kazanan takımı hem de turnuvaya katılan tüm öğrenci takımlarımızı tebrik ediyor emeği geçen akademik ve idari çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinlik konuşmaların ardından kupanın Gazetecilik Bölümü takım kaptanına verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yukarı