Öğrencilerimize Ses Sağlığı Semineri Düzenlendi

Haber Tarihi :   13.06.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen “Diksiyon, Protokol Bilgisi ve Kişilerarası İletişim Kursu” kapsamında, “Ses Sağlığı Eğitimi” düzenlendi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Tıp Fakültesi Kulak, Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine Elif Altuntaş tarafından İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Eğitimde Prof. Dr. Altuntaş, sesin korunması ve ses hijyeni hakkında bilgiler vererek öğrencilerin konuyla ilgili sorularını cevapladı.

Eğitim sonunda Öğretim Görevlisi Halim Gökçe Prof. Dr. Emine Elif Altuntaş’a katkılarından dolayı teşekkür etti.