Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Adana Altın Koza Film Festivaline Katıldı.

Haber Tarihi :   27.09.2022

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Düzenlenen törene Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri de davet edildi.

12-18 Eylül 2022 tarihlerinde arasında yapılan festivale, İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Arş. Gör. Dr. Özgür İpek danışmanlığında öğrenciler Oğuz Altun ve Ramazan Arslan katıldı.

Öğrencilerimiz bu kapsamda fakültemizde aldıkları teorik eğitimlerin yanı sıra, katıldıkları festivaldeki film akademilerinde senaristler, yönetmenler, oyuncular, görüntü yönetmenleri ve sanatçılarla görüşerek, fikir alışverişinde bulundular. Öğrencilerimiz ayrıca mesleki bilgi ve tecrübelerini de arttırarak festivalde yer alan sanatçılarla da tanışma şansını elde ettiler.