Fakültemizde Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   06.10.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, Bölüm Başkanları ile öğretim elemanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşan Dekanımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, fakültenin akademik kadrosunun güçlendirildiğini, fakültede eğitim kalitesinin artarak devam ettiğini ifade etti. Prof. Dr. Kılıç, “İletişim Fakültesi geçen yıl düzenlenen etkinlik ve faaliyetler ile dinamik bir fakülte olduğunu gösterdi. Katkı sağlayan, emeği geçen akademik ve idari kadrolarda görev yapan personelimize teşekkür ederim. Yeni dönemde bu faaliyetlerin artarak devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

Daha sonra konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, İletişim Fakültesi’nin geçen dönem özellikle yaptığı etkinliklerle adından söz ettirdiğini ifade ederek, İletişim Fakültesi’nin diğer paydaş kuruluşlarla işbirliğinin artması ve özellikle pratik eğitimle bunun daha da zenginleştirilmesi gerektiğinin önemine değindi.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Ocak 2020 tarihinden bu yana akademik yükselme alan veya fakülte kadrosuna naklen gelen Prof. Dr. Mustafa Gülmez, Doç. Dr. Erkan Arslan, Doç. Dr. Murat Toksarı, Doç. Dr. Onur Taydaş, Doç. Dr. Ömer Aydınlıoğlu, Doç. Dr. Sefer Darıcı, Doç. Dr. Şebnem Özdemir, Dr. Öğr. Üyesi Hacı Hasan Saf ve Dr. Öğr. Üyesi Meltem Yılmaz Bilecen’e cübbelerini giydirerek belgelerini verdi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Fakültede idari kadroda çalışan personel ile bir araya gelerek karşılıklı sohbet etti. Personelin genelde üniversite, özelde ise fakülte ile ilgili herhangi bir istek ve taleplerinin olup olmadığını sorarak Rektörlüğün herkese açık bir yer olduğunu, gerek akademik ve gerekse idari kadroda görev yapan personel ve öğrencilerle sık sık görüştüğünü ifade etti.

Yukarı