"Nurgül Yılmaz ile Derin Mevzu” Çekimleri Fakültemiz TV Stüdyosunda Gerçekleştirildi.

Haber Tarihi :   07.10.2022

World Türk TV’de Yayınlanan “Nurgül Yılmaz ile Derin Mevzu” Çekimleri Fakültemiz TV. Stüdyosunda Gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Word Türk Televizyonu ve İletişim Fakültesi'nin ortaklaşa düzenlediği “Nurgül Yılmaz ile Derin Mevzu” programına katıldı.

İletişim Fakültesi Stüdyolarında gerçekleşen programda World Türk TV Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı ve Gazeteci Nurgül Yıldız'ın sorularını cevaplandıran Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Program Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, World Türk TV Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı ve Gazeteci Nurgül Yıldız ile öğrencilerimizin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.