Öğretim Üyemiz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Etkinliklerinde

Haber Tarihi :   28.11.2022

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefer Darıcı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Karabağ Zaferi Konferansı: Azadlığa Kavuşan Kadim Vatan” programına katıldı.

İletişim Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Haciyev ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yanı sıra iki ülkeden çok sayıda davetli katıldı. Enformasyon alanında iki ülke arasındaki iş birliğine de değinilen programda, Karabağ Zaferi'nde medyanın rolüne vurgu yapılırken Doç. Dr. Darıcı da TRT ekibine röportaj verdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nca Stratcom olarak ayrıca 02-03 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Maslak’ta Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi düzenlenecek. Yerli ve yabancı birçok katılımcının yer alacağı programa Üniversitemiz İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefer Darıcı da katılım sağlayacak.