Dijital Pazarlama Sosyal Medya Güvenliği Etkinliği Düzenlendi

Haber Tarihi :   02.12.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İletişim Fakültesi Genç Kariyer Kulübü tarafından “Dijital Pazarlama Sosyal Medya Güvenliği” adlı etkinlik düzenlendi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, seminer moderatörü ve kulüp danışmanı fakültemiz öğretim elemanı Doç. Dr. Ömer Aydınlıoğlu, öğretim elemanları G-FITY Reklam ve Medya Ajans yöneticileri ve öğrenciler katıldı. 

G-FITY Reklam ve Medya Ajans yetkilisi Anıl Şoltan tarafından verilen eğitim seminerinde Şoltan, Sivas’ta reklam ajansı faaliyetleri ve firma çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

G-FITY Reklam ve Medya Ajans logosunun sosyal medya hesaplarının baş harflerinden oluştuğunu ve bununla ilgili ilk görsel ile dikkat çekmek istediklerini söyleyen Anıl Şoltan, Dijital Pazarlama Terimleri, Marka, E – Ticaret, Pazaryeri Avantajları, Marka Pr, Geleneksel Pazarlama, Sosyal Medya Verileri, SEO, Sem ve Sosyal Medya Güvenliği konularında öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Seminer sonunda ajans tarafından 3 öğrenciye staj imkânı sunulurken, moderatör Doç. Dr. Ömer Aydınlıoğlu tarafından konuşmacı Şoltan’a teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Yukarı