İçimizden Biri “Bu Gidiş Nereye? Kitabı Üzerine” Söyleşi

Haber Tarihi :   08.12.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İletişim Fakültesi Tanıtım ve Organizasyon işbirliğiyle İçimizden Biri Bu Gidiş Nereye? Kitabı Üzerine adlı söyleşi düzenlendi.

Söyleşiye, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Toksarı, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Söyleşide Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ( SCÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 1. sınıf öğrencisi Kevser Kılıçkaya yazdığı kitap hakkında bilgi vererek yaşıtlarına tavsiyelerde bulundu.

Eğitim dönemi ve üniversite yıllarının boşa geçirilecek zamanlar olmadığını ifade eden Kılıçkaya, yaşıtlarının çok fazla boşa zaman geçirdiklerini ifade ederek yaşamın önemine vurgu yaptı ve boş geçirilen zamanın daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Söyleşi sonunda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Toksarı konuşmacı Kevser Kılıçkaya’ya teşekkür belgesi takdim etti.