Türkiye'nin Popüler Müzik Kültürü Konulu Söyleşi Düzenlendi

Haber Tarihi :   28.12.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İletişim Fakültesi’nde Arş. Gör. Dr. Oğuz Selim KOBAZA'nın moderatörlüğünde SCÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonunda yapımcı ve Sunucu Hakan Eren ile Türkiye'nin popüler müzik kültürü konulu söyleşi düzenlendi.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen söyleşide Hakan Eren, özellikle son yıllarda rap müziğin yükseliş trendinde olduğunu, gençlerin günümüzde dijital olarak dinlediği müziklerin 10-20 yıl sonra nostalji kapsamında değerlendirilebileceğini ifade etti.

Planlı ve düzgün çalışmanın önemine değinen Eren, programcılıkta yeni bir format geliştirmenin ve bunu doğru mecralarda insanlara sunmanın değerli olduğunu, bu sayede hobilerini işe dönüştürdüklerini vurguladı.