En İyi Reklam Sunumu İçin Fikirler Yarıştı

Haber Tarihi :   25.01.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü “Reklam ve Tasarım Dersi” kapsamında, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri ile birlikte Sivas’ta özel bir Koleji’nin kurumsal kimlik ve tanıtım faaliyetlerine yönelik yaptıkları çalışmalarını sundular.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen en iyi reklam ve sunum çalışmasına dekan yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı, Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ, Kolej Kurucu Temsilcisi Erdem Er, okul müdür yöneticileri ile öğrenciler katıldı.

Öğrenciler yaklaşık 1 ay boyunca hazırladıkları reklam ve sunum fikirlerini sundular.

Program sonunda dereceye giren öğrencilere İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ ile Kolej Kurucu Temsilcisi Erdem Er ve Kolej Ortaokul-Lise Müdürü Fatma Tuğba Sağlam plaket takdim etti. Ardından dereceye giren öğrenciler ile İletişim Fakültesi akademik ve idari personeli, kolej tarafından organize edilen yemekte bir araya geldiler.

Kurucu Temsilcisi Erdem Er konuşmasında, “Reklam Kampanyası Dersi” kapsamında Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün kolej adına yaptıkları reklam çalışmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesine teşekkürlerini ifade etti.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Toksarı ise İletişim Fakültesi olarak paydaş kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, ”Fakültemiz Gazetecilik Bölümü, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından derslerin içeriğine uygun, öğretim elemanlarımızın öncülüğünde tanıtım, reklam, haber, iletişim, gibi birçok alanda çalışmalar yapılmaktadır. Bu ve buna benzer çalışmalarımız artarak devam edecektir. Günümüz dünyasında sosyal medyanın etkisi ve bu alanda reklam son derece önemlidir.” dedi.

Dekan Yardımcısı Toksarı, kurucu temsilci Erdem Er ve katkı sağlayan öğretim elemanlarına teşekkür ederek, Kurucu Temsilcisi Erdem Er’e teşekkür belgesi takdim etti.

Yukarı