Fakültemizde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   25.05.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Devir teslim töreni düzenlendi.

Törende İletişim Fakültesi Dekan Vekili olarak görev yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, dekanlık görevini fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Reklamcılık ve Tanıtım Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Gülmez’e teslim etti.

Dekanlık makamında gerçekleştirilen törene dekan yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı, Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ ile Fakültemiz Fakülte Sekreteri Metin KOÇAK ve idari personel katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, dekan vekilliği görevi boyunca başarılı çalışmalar yapıldığını ifade ederek, İletişim Fakültesi’nin ulusal ve uluslararası alanda güzel çalışmalar yapıldığını, akademik alanda da güzel çalışmalara imza atıldığını söyledi.

İletişim Fakültesi’nin son dönem başarıların giderek arttığını sözlerine ekleyen Prof. Dr. Kılıç, “Dekan vekili olarak göreve başlayan Prof. Dr. Mustafa Gülmez hocamızı tebrik ediyorum. Bundan sonra da fakültemizin başarılarının artarak devam edeceğinden hiçbir şüphem yoktur. Ben her zaman fakültemizin yanındayım, desteğimiz her zaman olacaktır.” dedi.

Göreve yeni atanan İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Gülmez’de Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç’a verdiği emeklerden ve desteklerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, tören sonunda Dekan Yardımcılığı görevini yapan Doç. Dr. Murat Toksarı, Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ, Fakülte Sekreteri Metin Koçak ile idari personele özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek teşekkür belgesi verdi.

Devir teslim töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yukarı