Depremzede Çocukları Fakültemizde Ağırladık

Haber Tarihi :   08.06.2023

Kahramanmaraş merkezli yüzyılın felaketi olarak adlandırılan, büyük kayıpların yaşandığı depremin ardından çevre illerden şehrimizde konaklayan depremzede çocuklarımız için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İletişim Fakültesi’nde etkinlik düzenlendi.

Üniversite yerleşkemizdeki İsmail Işık Anaokulu'nda eğitimine devam eden ve üniversite yurtlarımızda kalan depremzede çocuklar yapılan ilk etkinlikte Fakültemiz Sinema Salonu’nda Animasyon Film gösterimi gerçekleştirildi. Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Meltem Yılmaz Bilecen’in koordinatörlüğünde minik öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri eşliğinde doyasıya eğlendi ve stres attılar.

Film gösteriminin ardından Depremzede çocuklar için yaş pasta kesildi. Çocuklar eğlenirken dilek tutmayı da ihmal etmediler.

Çam Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

İletişim Fakültesi ön bahçesinde Fidan Dikim Töreni düzenlendi. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Gülmez, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erkan Arslan, Gazetecilik Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mahmut Akpınar, Fakülte Sekreteri Metin Koçak ve fakülte öğretim elemanlarının katıldığı törende çocuklar Dekan Prof. Dr. Gülmez ve beraberindekilerle birlikte kendileri adına hazırlanan genç fidanları toprakla buluşturdu.

 

 

 

Yukarı