Fakültemiz Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   20.06.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi 2022-2023 Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Fakültemiz Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını aldı.

Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Gülmez, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vehbi Ünal,  Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turhan Kurşun, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Barış Atalay Uslu, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Fatma Biçer, öğretim elamanları, öğrenci velileri, öğrenciler ve idari personelimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ünal Kılıç, İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Gülmez birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Fakülte birincisi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Ümmühan Ergül, yaş kütüğüne birincilik plaketini çakarak birincilik konuşmasını gerçekleştirdi.

Fakülte birincimiz Ergül’e Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Kılıç plaket ve diplomasını vermesinin ardından tören kep atışı ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Fotoğraflar İçin : https://disk.yandex.com.tr/d/vs0fKO_v4LZo6Q

Yukarı