Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezerer, Dekanımız Gülmez’i Ziyaret Etti

Haber Tarihi :   21.09.2023

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ve Yönetim Kurulu Üyesi Selcen Küçükçongar Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Gülmez’i ziyaret etti.

Ziyarette Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, Dekanımız Prof. Dr. Gülmez’i İletişim Fakültesi’ne Dekan olarak atanmasından dolayı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte İletişim Fakültesi’nin  ortak paydada buluşturacak çalışmalar yapacaklarını ifade eden Başkan Sezerer, İletişim Fakültesi ile birlikte yapılabilecek projeler ve çalışmalar ile Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu tarafından organize edilen ve 3 Kasım 2023 tarihinde Üniversitemiz Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan “Türk Dünyası Belgesel Film Festivali ”programı hakkında görüş alış-verişinde bulundular.