Mezuniyetten Kariyere Mezun Söyleşisi Düzenlendi

Haber Tarihi :   27.10.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Mezuniyetten Kariyere Mezun Söyleşisi” adlı program gerçekleştirildi. 

TRT Yayın Denetleme Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Varış’ın konuşmacı olarak katıldığı, fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat TOKSARI, Doç. Dr. Erkan ARSLAN, Kariyer Planlama Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Adem AYIK, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Doç. Dr. Yusuf YILDIRIM,  fakülte sekreterimiz Metin KOÇAK, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

Mehmet Varış konuşmasında Sivas’a ve üniversitemize yabancı olmadığını 2007 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nden mezun olduğunu ifade etti. Mezun olduktan sonra kariyerine nasıl devam ettiğini anlatan Varış, öğrencilere kariyer ve iş hayatı ile ilgili tavsiyelerde bulundu. 

Konuşmasının sonunda yazılım ve oyun sektöründeki büyümeye dikkat çeken Mehmet Varış, pandemi döneminde TRT’nin gençlere yönelik içerikler sunduğunu dile getirerek TRT’nin çalışmaları hakkında bilgi bilgiler verdikten sonra öğrencilerimizin sorularını cevapladı. 
 

Yukarı