Dekanımız Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ Tunceli’de Düzenlenen İLDEK Toplantısına Katıldı

Haber Tarihi :   30.10.2023

Bu yıl 31’incisi düzenlenen İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi (İLDEK) Munzur Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan PEKER ve İLDEK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Asaf VAROL’un öncülüğü ve İletişim Fakültesi Dekan ve personelinin katkılarıyla düzenlenen toplantı, Munzur Üniversitesi Kongre Merkezinde 19-21 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ ile birlikte YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK, Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe SÖZEN, RTÜK Başkan Vekili Orhan KARADAŞ ile RTÜK Üyesi Nurullah ÖZTÜRK, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Türkiye Marka Ofisi Koordinatörü Nur ÖZKAN ERBAY, İLDEK Yürütme Kurulu Üyesi Dekanları, Dr. Öğr. Üyesi Esra PEKER ve birçok akademisyen, İletişim Fakültelerinin sorunlarını tartışarak çözüm önerilerinde bulunuldular.

Toplantı sonunda 32. İLDEK toplantısının Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesinde gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Yukarı