2023-2024 Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   01.11.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal KILIÇ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat TOKSARI,  Doç. Dr. Erkan ARSLAN, bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal KILIÇ, fakültenin akademik kadrosunun güçlendirildiğini, fakültede eğitim kalitesinin arttığını ifade ederek, atamalar kadro ve diğer akademik çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda daha sonra Dekanımız Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ dekan yardımcıları ile birlikte fakülte eğitim öğretimi başta olmak üzere akademik çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.