Sivas Gazeteciler Cemiyeti Tarafından Film Gösterimi Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   03.11.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve İletişim Fakültesi’nin de paydaşı olduğu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun “100. Yıl Etkinlikleri” kapsamında Sivas Gazetecileri Cemiyeti tarafından, Türk Dünyası Belgesel Film gösterimi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda gerçekleştirilen programa Vali Vekili İhsan MASKAR, Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan YEKBAŞ, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz KARACA, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes DEMİR, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan SEZERER, il protokolü, cemiyet üyeleri, İletişim Fakültesi öğrencileri ile davetliler katıldı.

Protokol konuşmaların ardından plaket ve belge törenine geçildi.

Törende Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ ve Dekan Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ’e katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Belge ve plaket takdiminin ardından hazırlanan filmlerin gösterimi gerçekleştirildi.