İş’te Kadın

Haber Tarihi :   20.11.2023

Fakültemiz, Eğitim Fakültesi ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şubesi iş birliği ile "Psiko-Sosyal ve Hukuki Boyutlarıyla İş’te Kadın" konulu panel gerçekleştirildi.

Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Betül TANRIVERDİ’nin düzenleme kurulunda yer aldığı ve moderatörlüğünü üstlendiği panele konuşmacı olarak Edebiyat Fakültesi’nden Doç. Dr. Meral ÖZTÜRK, Hukuk Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Kübra DEMİR ve Sivas İŞKUR İl Müdürü Hikmet CANPOLAT katıldı. Panelin açılış konuşmasını ise İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ yaptı.

Panele üniversitemizin fakülte Dekanları, öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yanı sıra, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarından yetkililer de katılım sağladı. Panelin teknik kurul ekibinde fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Ali SEVİMLİ, Betül AYTEKİN, Merve ÇAVDAR ve Gazetecilik Bölümü öğrencilerinden Kevser KILIÇKAYA ile Serdar YÜKSEKTEPE de yer aldı.