Fakültemiz İlk Maçında Galip

Haber Tarihi :   21.11.2023

Fakültemiz Futbol Takımı, “Fakülteler Arası Futbol Turnuvası”nın ilk karşılaşmasından galip ayrıldı.

Teknik Direktörlüğünü Fakültemiz Araştırma Görevlilerinden Kazım Yiğit Akın’ın yaptığı futbol takımımız, turnuvada ilk maçını Eğitim Fakültesi ile yaptı. Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Gülmez’in başlama vuruşuyla başlayan karşılaşma Fakültemiz Futbol Takımı’nın 2-1 galibiyeti ile sonlandı.

Karşılaşmada ayrıca toplumsal farkındalık adına Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından futbolculara vakfa ait formalar hediye edildi.

Fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları arasında yapılan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan “Fakülteler Arası Futbol Turnuvası”, bu yıl Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin 50. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştiriliyor.