İletişim Fakültesi ve Basın Arasındaki İşbirliği Artarak Devam Edecek

Haber Tarihi :   01.12.2023

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Gülmez, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Toksarı ve İletişim Fakültesi Fakülte Sekreteri Metin Koçak, Sivas Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu ve İhlas Haber Ajansları ile Sivas Ekspres, İrade ve Bizim Sivas Gazeteleri yönetici ve temsilcilerini ziyaret etti. 

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, Anadolu Ajansı Sivas Büro Sorumlusu Serhat Zafer, İhlas Haber Ajansı Sivas Bölge Müdürü Göktürk Fırat, Sivas Ekspres Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Muhittin Karahan, İrade Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal ve Bizim Sivas Gazetesinden Selahattin Çerik ile görüşen Dekan Prof. Dr. Gülmez, İletişim Fakültesinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler ile 7+1 eğitim sisteminden bahsederek, “Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın talimatları doğrultusunda 7+1 eğitim sistemi doğrultusunda öğrencilerimiz kendi branşlarında staj gibi eğitim sürecine tabi tutulacaklar. Bu sistem ile yetişen öğrencilerimiz mezun olduktan sonra hem iş bulmada zorluk çekmeyecek hem de aldıkları bu eğitim kendi işlerini kurmada anahtar rol oynayacaktır.” dedi. 

Ajans ve yazılı basın temsilci ve yöneticileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek İletişim Fakültesi ve basın arasındaki işbirliğinin artarak devam edeceğini, her zaman İletişim Fakültesine destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Yukarı