Fakültemiz Uluslararası Antalya Bilim Forumuna Katıldı

Haber Tarihi :   08.12.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerimizin Antalya Uluslararası Bilim Forumu’nda açtıkları sergi, büyük ilgi gördü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “İklim Değişikliği, Çevre Krizi ve Göç” konulu Antalya Uluslararası Bilim Forumu’nda, iklim değişikliğinin neden olduğu sorunlar ve bunun sonucunda ortaya çıkan göç hareketleri, çevresel felaketler ve bozulmalar ile dünyanın çeşitli bölgelerinde geliştirilen uygulamalar ve çözüm modelleri ele alındı.

Fakültemizin Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Gültekin AKÇAY’ın önderliğinde foruma katılan Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencilerinin iklim krizine karşı farkındalık oluşturmak için ürettikleri içerikler ise büyük ilgi gördü.

Öğrenciler, aynı zamanda forumda düzenlenen iklim temalı oturumlara da katıldı. Bunun yanı sıra öğrenciler, Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, forum kapsamında merkezde düzenlenen “Yenilikçi Fikirlerin Teknolojiyle İnovatif Ürün ve Hizmet Tasarlanması” konulu seminere katıldılar.

Yukarı