Öğrencilerimiz Reklam Yazarlığı İçin Yarışacaklar

Haber Tarihi :   20.12.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin, “Reklam Kampanyası Tasarımı” dersi kapsamında markalaşmış firmaların reklam ve tanıtım işleri ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Ders kapsamında öğrenciler tarafından bu kez de Sivas’ta üretim yapan bir yatak firmasının reklam ve tanıtım çalışması yapılacak.

Söz konusu çalışmaya yönelik ise İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat TOKSARI, “Reklam Kampanyası Tasarımı” dersinin sorumlu öğretim elemanı Dr. Öğretim Üyesi Özal KARADENİZ ile ilgili firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül HATİP ve Dış Ticaret Müdürü Serhat HATİP katıldı.

Düzenlenen etkinlikte, Dekan Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ’in açılış konuşmasının ardından firma yetkilileri, markanın yerinde ve doğrudan tanınması ve en iyi reklam çalışmasının yapılması amacıyla yapacakları reklam çalışmalarında kullanmalarına yönelik öğrencilere firma hakkında genel bilgiler verdi.

Yukarı