Öğrencilerimiz Mentor Eğitiminde Bir Araya Geldi

Haber Tarihi :   21.12.2023

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Gültekin AKÇAY, fakültemizde eğitim gören öğrencilere yönelik “Mentor Eğitimi” düzenledi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrenci Kariyer Danışmanlığı bünyesinde gerçekleştirilen eğitim kapsamında, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine ERASMUS ve FARABİ programlarıyla ilgili bilgi verildi.

Eğitimde, İletişim Fakültesi Dekanlığı tarafından çeşitli üniversitelerin düzenlediği sempozyum, seminer ve sergi gibi etkinliklerde görev alan, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Merve Nur Karaca, Cihan Nur Kaya ve Bektaş Satır ile Yüksek Lisans öğrencisi Beyza Cettanır da öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.