Yabancı Uyruklu Öğrencilerle Tanışma - Kaynaşma Toplantısı Yapıldı

Haber Tarihi :   28.12.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrenim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilerle tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi. Dekanımız Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ başkanlığında düzenlenen toplantıda öğrencilerle görüş ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat TOKSARI ve Doç. Dr. Erkan ARSLAN, Fakülte Sekreterimiz Metin KOÇAK, bölüm başkanları, yabancı öğrencilerin danışmanlığını yapan öğretim elemanlarımız ile dünyanın çeşitli ülkelerinden fakültemize eğitim görmeye gelen yabancı öğrenciler katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ toplantıda öğrencilerle tek tek görüşerek talep ve isteklerini dinledi. Prof. Dr. GÜLMEZ toplantıda, “Her biriniz kültür elçilerimizsiniz. Size sağlamakta olduğumuz imkânlar, sizin en doğal hakkınız. 4 yıl boyunca çok güzel imkânlarla güzel eğitim almanız için bizler buradayız. Üniversitemizde ve fakültemizde yaşadığınız sorunları çözmek veya işleyişle ilgili, eğitim, konaklama, barınma gibi varsa sorunlarınız bunları en aza indirmek için görevdeyiz. Sizler emanetimizsiniz. Bu toplantıyı bu nedenle tertip ettik.” şeklinde konuştu.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yukarı