Sinematik Resim Sergisi Açıldı

Haber Tarihi :   20.02.2024

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sivas Cumhuriyet Üniversitemizin kuruluşunun 50. yılı münasebetiyle ‘Hedef Sanat’ projeleri kapsamında Sinematik Resim Sergisi’nin açılışı İletişim Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Sivas Selçuk Anadolu Lisesi ve Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan serginin açılışına, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Otağ, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turhan Kurşun, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Aziz Erdoğan, Sivas Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Birol Elmacıoğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Gülmez, okul müdürleri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve katılımcı protokol üyeleri tarafından sergide emeği geçen; Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Handan Barış, Selçuk Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Tolga Barış, İletişim Fakültesi öğretim üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Gültekin Akçay, Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ, Dr. Öğretim Üyesi Özgür İpek ile eser sahibi öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi.