Yeşilay Şube Başkanı Akın, CURADYO’nun Özel Konuğu Oldu

Haber Tarihi :   01.03.2024

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yayın yapan Sivas’ın en çok dinlenen radyosu CURADYO tarafından hazırlanan Yeşilay özel yayının konuğu oldu.

Sunuculuğunu Fakültemiz Gazetecilik Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Zeynep Kılıç’ın yaptığı programda Akın, çekilen paket yayın programıyla Yeşilay ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Kılıç, Sağlık ve toplum refahı için çalışmalarını sürdüren Yeşilay olarak, toplumumuzun sağlıklı bir geleceğe taşınması adına önemli adımlar atmaya devam ettiklerini alkol, tütün, uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıkların önlenmesi, bağımlılıkla mücadele, gençlerin bilinçlendirilmesi ve toplumda sağlıklı yaşam alışkanlıklarının teşvik edilmesi gibi konularda kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini söyledi.