Sevgili Öğrencilerimiz Fakültemize Hoş Geldiniz

Haber Tarihi :   27.09.2021

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen COVID 19 ve türleri nedeniyle ülkemizde de uzun süre ara verilen yüz yüze eğitime 2021-2022 eğitim-öğretim yılıyla birlikte yeniden başlandı.

Öğrencilerimiz Çikolata ve Kolonya İle Karşılandı

YÖK tarafından yüz yüze eğitime başlama kararının alınmasının ardından Üniversitemizde yeni eğitim-öğretim yılına merhaba denildi. Bu bağlamda öğrencilerimizin Fakültemize gelişleri sevinçle karşılandı.

Rektör vekili ve aynı zamanda İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Murat TOKSARI, Dr. Öğretim Üyesi İsmail DEMİRBAĞ ve Fakülte Sekreterimiz Metin KOÇAK öğrencilerimizi fakülte öğrenci girişlerinde karşıladılar.

Öğrencilerimizin Aşı Kartları ve HES Kodları Sorgulandı

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte COVID 19 tedbirleri kapsamında güvenlik personelimiz tarafından öğrencilerimizin okula girişlerinde aşı kartları ve “Hayat Eve Sığar” programı aracılığı ile (HES) kodları kontrol edilerek maskesi olmayan öğrencilerimize maske temin edilerek eğitimin sağlıklı ve kesintisiz devam edebilmesi için kurallara uymaları ve aşı olmaları telkin edildi. Öğrencilerimize ilk güne özel olarak ayrıca çikolata ve kolonya ikramında bulunuldu.

Tüm Kapalı Alanları Dezenfekte Ediyoruz

Fakültemiz öğrencileriyle kantinde ve dersliklerde sohbet eden Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ünal KILIÇ öğrencilerimize, “Yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra öğrencilerimizi Üniversitemizde görmek bizim için heyecan verici. Bundan dolayı çok mutlu ve çok sevinçliyiz. Bu sevincimizi öğrencilerimizle de paylaşmak istedik. Bunun için tüm tedbirlerimizi aldık. Bu kapsamda dersliklerinizi ve tüm kapalı alanları dezenfektan cihazı ile dezenfekte ediyoruz. Sizlerde lütfen Koronavirüs hastalığına karşı tedbirli olunuz. Kurallara uyunuz. Aşısı tam olmayan öğrencilerimiz aşılarını tamamlasın. Bu vesile ile yeni eğitim- öğretim yılının sıkıntılardan uzak bir şekilde mutlu ve verimli geçmesini diliyorum. Bütün öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. ”dedi.

Yukarı