1 ve 2. Sınıf Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi

Haber Tarihi :   27.09.2021

Pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitimin yeniden başlaması nedeniyle 1 ve 2’nci sınıf öğrencilerimize yönelik “Oryantasyon Eğitimi” düzenlendi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Murat TOKSARI, Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ, Fakülte Sekreterimiz Metin KOÇAK, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Sultan Şehir Sivas ve Üniversitemiz Tanıtıldı

Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Murat TOKSARI ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail DEMİRBAĞ nezaretinde Fakültemiz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Kadir BENDAŞ, Arş. Gör. Muhammed Safa KARATAŞ ve Arş. Gör. Nihal ACAR’ın ortaklaşa hazırladıkları, Arş. Gör. Muhammed Safa KARATAŞ’ın sunum yaptığı programda öğrencilerimize Üniversitemiz, Fakültemiz, üniversitemiz yerleşkesi ve Sultan Şehir Sivas hakkında bilgiler verildi.