İşletmeciler Öğrencilerimizle Tecrübelerini Paylaşmaya Devam Ediyor

Haber Tarihi :   11.10.2021

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde şehir- üniversite işbirliği kapsamında Sultan Şehir Sivas’ta ki işletmeciler tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşıyor.

Bu kapsamda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ”Reklam Kampanyası Tasarımı” dersinde Sivas’ta özel bir işletme sahibi Şemsettin YOLALAN tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Şemsettin YOLALAN, tecrübe ve birikimlerini öğrencilere aktarma fırsatı veren İletişim Fakültesi Dekanlığına ve Reklam Kampanyası Tasarımı dersi öğretim elemanı Öğr. Gör. Özal KARADENİZ’e teşekkür ederek sözlerine başladı. Konuşmasının devamında YOLALAN, “Sivas’ta Otelciler ve İşletmeciler Derneği’ni kurduk, Sivas’ın tanıtımı üzerine faaliyetlerde bulunuyoruz. Sektörde İletişim Fakültesi mezunu öğrencilere çok ihtiyacımız var. Sivas’ın çok zengin tarih ve kültürü var ancak bunları en iyi şekilde tanıtmak, sunmak için de profesyonel elemanlara ihtiyacımız var.” ifadelerini kullanarak öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.