Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine Ziyaret

Haber Tarihi :   12.11.2021

Erasmus Personel Hareketliliği Programı kapsamında Rusya'nın Moskova şehrine eğitim amacıyla giden üniversitemiz İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde Araştırma Görevlisi Kadir BENDAŞ ve üniversitemiz hastanesinde Psikiyatri Anabilim Dalında Asistan Doktor olarak görev yapan Didem Bostan gerçekleştirdikleri hareketlilik sırasında Türkiye Moskova Büyükelçisi Mehmet SAMSAR'ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette kendilerini kabul eden Büyükelçimize ve Büyükelçilik Müsteşarı Cem GÜNDÜZ'e teşekkürlerini sunan Araştırma Görevlisi Kadir BENDAŞ, Üniversitemiz ve yaptıkları hareketlilik hakkında Büyükelçimize bilgiler vererek Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ'ın selamlarını iletti.

Asistan Doktor Didem BOSTAN ise Büyükelçimize Türkiye'deki pandemi süreci hakkında bilgiler vererek Moskova'daki gözlemlerini anlattı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrasında akademisyenlerimiz Büyükelçimize Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ'ın kitapları ile Türkiye'den götürdükleri çeşitli hediyeleri takdim ettiler.

Son olarak Büyükelçimiz Mehmet SAMSAR akademisyenlerimize yaptıkları bu ziyaretten ötürü teşekkürlerini sundu.

Yukarı