Geleneksel Tekstil Teknikleri Işığında Yenilikçi Yaklaşımlar ve Marka Oluşturma Konulu Konferans Düzenlendi

Haber Tarihi :   01.12.2021

İletişim Fakültesi Dekanlığı himayelerinde İletişim Fakültesi Genç Kariyer Kulübü tarafından “Geleneksel Tekstil Teknikleri Işığında Yenilikçi Yaklaşımlar ve Marka Oluşturma” konulu konferans düzenlendi.

Konuşmacı olarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Nazan Oskay’ın katıldığı konferansa İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı ve Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ, Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Kaynar, Eğitim Fakültesi Öğrt. Gör. Serap Duran, Fakülte Sekreteri Metin Koçak, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ’ın açış konuşmasını gerçekleştirdiği programda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Nazan Oskay, günümüzde nakışın geniş bir yelpazede olduğunu, bunların topluma sadece giyside ve ev dekorasyonunda kalmayıp, kırtasiye eşyalarında da büyük ilgi gördüğünü ifade ederek dijital medyanın günümüzdeki yeri ve önemini vurguladı.

Programın ardından Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, Dr. Öğretim Üyesi Nazan Oskay’a katkılarından dolayı günün anısına Teşekkür Belgesi takdim etti.

Yukarı