Spor Spikerliği ve Spor Medyası Konferansı Düzenlendi

Haber Tarihi :   08.12.2021

İletişim Fakültesi Dekanlığı himayelerinde İletişim Kulübü tarafından “Televizyonda Spor Spikerliği ve Spor Medyası” konulu konferans düzenlendi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, TRT Genel Müdürlüğü TRT Spor Haber Editörü Süleyman Çil, öğretim elemanları ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, “TRT, basın sektöründe önemli bir eğitim kurumudur. TRT Genel Müdürlüğü TRT Spor Haber Editörü Süleyman Çil gibi tecrübeli çalışanların sizlerle bir araya gelmesi çok önemlidir. İnşallah siz değerli öğrencilerimizde yarın öbür gün buradan mezun olduğunuzda Ülkemizin güzide kurumlarından olan TRT’de çalışmanızı görmek bizleri onurlandıracaktır. Siz değerli öğrencilerimizi geleceğe daha güçlü taşımak için Fakülte yönetimi olarak sizlere bu ve buna benzer programları düzenleyeceğiz.” dedi.

Açış konuşmasının ardından TRT Genel Müdürlüğü TRT Spor Haber Editörü Süleyman Çil, “Televizyonda Spor Spikerliği ve Spor Medyası” konu başlıklarında katılımcılara bilgi, birikim ve tecrübeleri hakkında bilgi verdi.

Program soru-cevap kısmının ardından Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Toksarı’nın Teşekkür Belgesi takdiminin ardından sona erdi. 

Yukarı