İletişim Fakültesi Akademik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   09.12.2021

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Akademik Kurulu Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantısına İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ünal Kılıç, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ ile Fakülte akademisyenleri katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kılıç, bölümlerle ilgili bilgi verirken akademisyen, idari personel ve öğrenci sayıları ile fakültede yapılan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, 7+1 eğitim modelinin öğrenciler açısından önemli olduğunu kaydederek bu eğitim modeliyle piyasanın ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanlarının da yetişmiş olacağını söyledi.

Toplantı sonrası Rektörümüz, akademisyenlerimizin dilek ve temennilerini dinledi.