İletişim Fakültesi İle Moğolistan Üniversitesi Arasında İşbirliği Sağlanacak

Haber Tarihi :   10.12.2021

Moğolistan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim elemanları, ERASMUS işbirliği kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesini ziyaret etti.

Bu kapsamda Moğolistan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Namnan Tumurpurev, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naimannaran Chuluunbandi ile Uluslararası İlişkiler Ofisi Temsilcisi Ganbat Batzori, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, Fakülte Erasmus Koordinatörleri Dr. Öğr. Üyesi Ömer Aydınlıoğlu ve Arş. Gör. Özcan Batcı ile karşılıklı değerlendirmelerde bulundular.

Dekanlık Toplantı Salonu’nda İletişim Fakültesi öğretim elemanları ile bir araya gelen Moğolistan Üniversitesi heyeti, üniversiteleri hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra İletişim Fakültesi Sinema Salonu, Radyo Reji, TV Stüdyosunu gezerek burada yapılan uygulamalı eğitimleri yerinde inceleyerek gelecekte yapılabilecek ortak çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulundular.