Dekanın Mesajı


                                       

Sevgili Öğrenciler,


2010 yılında eğitim-öğretime başlayan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültemizde, Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo, Televizyon ve Sinema ile Yeni Medya ve İletişim Bölümleriyle lisans eğitimi verilmekte olup Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde ise Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı ile İletişim Anabilim Dalında tezli ve tezsiz yüksek lisans programları yürütülmektedir. 


Fakültemiz, medya sektörüne nitelikli, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, eleştirel düşünme kabiliyeti gelişmiş iletişimciler yetiştirmek misyonuyla eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütmektedir.


Nitelikli akademik kadromuzla birlikte geleceğin iletişimcilerini yetiştirebilmek için teorik derslere ilaveten Fakültemiz bünyesinde yayın yapan CÜ-Radyo ve CÜ-Web TV yanı sıra radyo-kurgu atölyesi, televizyon stüdyosu, video kurgu odası, sinema atölyesi ve sinema salonu gibi imkânlarımızla da öğrencilerimizin saha deneyimi kazanmalarına ve projeler üretmelerine katkı sunmaya çalışıyoruz.


Sizlere çağın gereklerine uygun mesleki donanım kazandırmak, yeteneklerinizi geliştirmek, düşünen, araştıran, sorgulayan, mesleki etik ilkelerden taviz vermeyen iletişim uzmanları olarak yetişmenizi sağlayabilmek için bütün imkânlarımızla yanındayız. 


Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak; geçmişi değerlendiren, bugünü anlayan ve geleceği planlayarak yürüyebilen, bu yolda yanımızda olacak ve Ülkemizin geleceğinin inşasında iletişim sektöründe yer alabilecek herkesi Fakültemize davet ediyoruz.

 

                                                                                                                                                                         Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ
                                                                                                                                                                                        Dekan 

Yukarı